Bungalowzoeker

Horizontal Rule
Uitgebreid zoeken zoeken

Top Libema Vakantieparken

Zoek via een kaart

Libema Vakantieparken

Libema Vakantieparken heeft 2 vakantieparken in beheer. Libéma is 1 van de grootste leisure-concerns van Nederland. Jaarlijks komen er zo'n 5 miljoen gasten naar 1 van de parken. Libéma is bekend van de parken "Safaripark Beekse Bergen" en "Vakantiepark Dierenbos". Naast het vakantiepark Beekse Bergen is er ook het echte Safaripark waar u een dagje heen kunt gaan. Beekse bergen ligt in Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg en Eindhoven. De bosrijke omgeving geven u direct de sfeer van een safaripark en een heerlijk vakantiegevoel. Het Dierenbos park ligt in Vinkel, in de buurt van Den Bosch.

Het vakantiepark Beekse Bergen straalt een echte Afrikaanse sfeer uit. Overal in het park komt dit thema terug. Op loop afstand van de accommodaties bevindt zich het echte Safaripark. Het vakantiepark is voor kleine en grote groepen een ideaal vakantiepark.  Alle huisjes zijn in Afrikaans thema en staan in een groene, bosrijke omgeving. Een paar huisjes staan aan het victoriameer.

Het vakantiepark dierbos ligt in een bosrijke omgeving. Alle huisjes zijn centraal gelegen rondom het centrum van het park. Hierdoor hoeft u nooit ver te lopen. Het thema in dit park zijn bosdieren. In het park komt u gegarandeerd deze dieren tegen. De huisjes zijn ook speciaal in dit thema uitgevoerd. Het park is geschikt tot 12 personen en geeft plezier voor jong en oud.


Uitstapjes in de buurt van Vakantiepark de Beekse Bergen:
in de directe omgeving van Beekse Bergen zijn genoeg uitstapjes te maken. Als u van natuur houdt is een uitstapje naar de Loonse en Drunense duinen zeker aan te raden. Tijdens een heeriljke wandeling of fietstoch geniet u van de zandheuvels en de bossen. Andere attracaties zjin Landgoed De Utrecht en Annanina's Rust. Op het landgoed kunt u heerlijk wandelen en een bezoek brengen aan de monumentale brandtoren met houtversterswoning, een verwijzing naar de oorsprong van het landgoed. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan de Herberg in den Bockenreyder, hier kunt u bijkomen van de wandeling onder het genot van een drankje. Bij Annanina's Rust kunt u heerlijk tot rust komen tijdens een wandeling door de bossen met mooie boomsoorten. Hier zijn ook 2 monumentale boswachtershutten te vinden.

Wilt u meer van de cultuur genieten tijdens uw vakantie dan zijn bezoekjes aan "De Pont", het natuurmuseum Brabant en Vincent's tekenlokaal zeker aan aanrader. Voor de actieve bezoekers is er ook zeker iets te doen. In de direct omgeving zijn namelijk aquabest, Klimrijk De Buitenjan en Sportiom. Op het terrein van Aquabest kunt u tijdens een zonnige dag genieten van vele watersporten of lekker zonnen. Andere activiteiten die u hier kunt doen zijn waterskien, mountainbiken, klimmen en abseilen. Voor de kinderen is er een grote speeltuin (indoor en outdoor).
In het Klimrijk De Buitenjan bos vindt u een uitgebreid speel- en kimavontuur. U kunt hier een waar outdoor avontuur beleven. Zwier van boom naar boom en beklim obstakels. Klim in bomen en beleef dit fraaie, ecologische bos als een echter avonturier.
Bij Sportiom kunt u tijdens slecht weer een leuke daginvulling hebben. Er is een overdekt zwembad, een wildwater rivier, kruidenbad, een golfslagbad en diverse glijbanen. In de maanden oktober t/m is er ook de mogelijkheid om te schaatsen op de schaatbaan.

Uitstapjes in de buurt van Vakantiepark Dierenbos:
Ook bij het Dierenbos zijn er vele uitstapjes te maken. Breng een bezoek aan het Bossche Boek landschap. U kunt hier heerlijk fietsen of wandelen, in dit landschapt zult u vele mysterieuze metalen paaltjes tegenkomen met verschillende opschriften. Een ander natuurgebied in de buurt is De zandverstuiving/De Hooge heide. Dit is een zeer divers natuurgebied. Het gebied gaat van een woestijn achtige omgeving naar een bosrijke omgeving met prachtige open velden. Een dagje lekker struinen in de Loonse- en Drunense duinen is ook mogelijk. Dit natuurgebied kenmerkt zich door de uitgestrekte zandvlakten. Maak hier een heerlijke wandel- of fietstocht.

Culturele uitstapjes in de buurt van het Dierenbos zijn het Stedelijks museum 's-Hertogenbosch, Kathedraal Sint Jan en Kamp Vught. In het stedelijk museum laten hedendaagse kunstenaars hun kunstwerken en visie zien op verschillende ascepten. De Sint Jan Kathedraal is compleet gerestaureert en nu weer open voor publiek. Zowel binnen als buiten is een bezoekje waard. Kamp Vught is ter nagedachtenis aan de slachtoffers die tijdens de Tweede Wereldoorlog in dit concentratiekamp zaten. Je ziet hier de historie en wat men daar heeft meegemaakt.

Voor de actieve vakantiegangers is er in de buurt van het Dierenbos Avonturenland (Maaspoort), De IJzeren man en net als bij Beekse Bergen zijn hier ook Klimrijk Buitenjan en Sportiom in de buurt. In avonturenlanden kunnen de kinderen lekekr klimmen, glijden en lekker zwemmen in de ballenbak. Laat uw kinderen lekker spelen en geniet zelf van een hapje en een drankje.
Bij de IJzeren man kun u lekker op het strand liggen of een waterfiets huren en lekker het water op gaan.

Laatste beoordelingen van Libema Vakantieparken

Review van Eliza 2018-10-15 09:57:46
http://autofinanzierungz.pw/g√ľnstiger-autokredit.html
Beoordeling
Review van Fanni 2018-10-15 08:49:13
full coverage car insurance Saint Louis MO
Beoordeling