Bungalowzoeker

Horizontal Rule
Uitgebreid zoeken zoeken

Zoek via een kaart

Algemene voorwaarden

De inhoud van BungalowZoeker.nl (bungalowparkinformatie, foto’s, faciliteiten) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt zoveel mogelijk up-to-date gehouden. Op BungalowZoeker.nl wordt een overzicht gegevens van verschillende bungalowpartijen. Hiervoor is BungalowZoeker afhankelijk van de verstrekte gegevens van de vermelde partijen. Hierdoor kan het soms voorkomen dat gegevens tussentijd wijzigen. BungalowZoeker.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of onjuistheden of de gevolgen hiervan en is op geen enkele wijze aansprakelijk voor welke schade dan ook.

Auteursrechten
Op alle teksten en informatie van BungalowZoeker.nl rust auteursrecht. Zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van BungalowZoeker.nl mag er niets vermenigvuldigd, gekopieerd en/of openbaar gemaakt worden via welk medium dan ook.

Beoordelingen/Ervaringen Bungalowparken
De door bezoekers ingezonden ervaringen en beoordelingen worden gekeurd door de redactie van BungalowZoeker.nl. Zij behoudt het recht om ervaringen die discriminerend, kwetsend of beledigend zijn, niet op de site te plaatsen. Mocht de bezoeker een beoordeling willen wijzigen dan kunnen zij contact opnemen via het contactformulier.  Vanaf het moment van plaatsen verschaft de bezoeker Bungalowzoeker.nl het recht om de ervaring te plaatsen en openbaar te maken.